Eethuis ’t Blekkertje ligt langs de Zeelaan tussen Koksijde-bad en Koksijde-dorp.
’t Blekkertje verwijst naar de Hoge Blekker, de duinenrug vlak in de buurt van het eethuis.
Aan tafel wordt er genoten van een originele en betaalbare keuken. Lekker eten begint bij
eerlijke producten en hoeft niet ingewikkeld te zijn. De kaart is een combinatie van
klassiekers en specialiteiten van de chef .


Chef Steve Gerry kreeg zijn opleiding in de Koksijdse Hotelschool Ter Duinen en was onder
meer aan de slag in de Furnoise, het bekende restaurant van zijn ouders , Grill De Vette os
in Veurne en Restaurant De Huifkar te Koksijde . Alles zelf bereiden is zijn leuze en
regelmatig zorgen suggesties van de chef voor een verrassende aanvulling van de
menukaart. Dat geldt ook voor de wijnkaart met betaalbare wijnen die af en toe uitgebreid
wordt met de favorieten van de chef.


Op niveau kokkerellen in een stemmige sfeer. Voor dat laatste ben je in goede handen van
gastvrouw Griet Snauwaert. Terwijl manlief achter het fornuis staat, verwent zij haar
gasten zodat ze zich thuis voelen in Eethuis ’t Blekkertje. Als afgestudeerde van Hotelschool
Stella Matutina te Michelbeke en Ter Groene Poort in Brugge informeert zij de klanten met
kennis van zaken over alles wat er op het menu en de wijnkaart staat.


Steve en Griet zorgen in Eethuis 't Blekkertje dat hun gasten alle tijd en aandacht krijgen
die ze verdienen bij het genieten van de smaakvolle gerechten.
De keuken is open van 12.00 u tot 14.30 u en van 18.30 u tot 21.30 u. Gesloten op
dinsdag en woensdag.

 

 

Tip: reserveer (telefonisch) op tijd uw tafel, de plaatsen zijn beperkt.
Wens je iemand te verrassen met een lekkere maaltijd? Kom even langs voor een cadeaubon.